Овен През тази седмица ще е добре да мобилизирате цялото си

...
Овен През тази седмица ще е добре да мобилизирате цялото си
Коментари Харесай

Само това липсваше!

Овен

 

През тази седмица ще е добре да мобилизирате цялото си самообладание и дипломатичност в връзките с сътрудниците и началниците. Сега не е миг за революции. Идеите ви може да са положителни, само че останалите не са подготвени да възприемат и схванат метода ви на мислене. Засега го отложете на страна. Ще пристигна и тяхното време, само че в случай че е опитате да ги наложите в този момент ще загубите позиции и ще си спечелите рецензии и врагове. В персонален проект ситуацията е спокойна, което е добра причина за планирането на сантиментални моменти. В здравословно отношение не надценявайте силите на организма ви, в случай че не и осигурявате задоволително сън и придвижване.

 

Телец

 

През тази седмица предстоят промени на работното ви място. Не се подавайте на тревожни мисли и суматоха. Скоро ще стане ясно, че сте тормозили на вятъра. Оставете нещата да се случват. Домът е мястото, където би трябвало да насочите главните си сили, грижи и внимание. В противоположен случай във връзката ви може да настъпи рецесия. В сряда очаквайте добра вест, която доста може да подкрепи битието ви. Здравето ви има потребност от повече грижи. Предстои захлаждане. Наблегнете на естествените източници на витамини. Не забравяйте за потребните свойства на лимоните и меда.

 

Близнаци

 

През тази седмица всичко ще се развива съгласно вашата мисъл за него. За това се постарайте да си представяте положителния процес на нещата. Песимизмът в този момент ви е строго противопоказен. В средата на седмица ви чака незабравимо любовно премеждие. Възможно е началото на нова връзка за свободните представители на знака или вест за попълнение в фамилията – за към този момент обвързаните. В края на работната седмица ще бъдете извънредно въодушевени и по този метод ще допринесете за разрешаването на сериозен проблем във компанията. Постижението ви няма да остане без заплащане. Всичките ви инициативи в този момент ще имат извънреден триумф.

 

Рак

 

Настъпва време за инспекция на вашите качества в дипломацията. През тази седмица всичко ще зависи от това, до каква степен бързо ще спечелите вашите съперници на своя страна. В понеделник настойчивата учтивост ще стане основата за вашия триумф. В средата на седмицата ви следва интензивно другарство с настоятелен сътрудници, с които да определите вероятностите за близкото бъдеще по нов план. В петък ще имате потребност от поддръжка, само че не показвайте своята уязвимост на всички Може да се доверите единствено на най-близките си хора. Те сигурно ще ви дадат нужната ви поддръжка.

 

Лъв

През тази седмица рискувате да повторите свои неточности, единствено тъй като ви е по-удобно да минете по добре, познатия път. Ще си мислите, че по този начин ще спечелите време, само че в в действителност може да загубите доста запаси в търсене на невъзможното. Сега е значимо да стъпите крепко на земята и да се заемете с действия, които ще имат съответен резултат. Свободни сте да изберете, каквито желаете способи за работа, даже и лека операция. Важното е да не излизате прекомерно от рамките на разпоредбите. Във втората половина на седмицата ще преодолеете скуката с нова задача, която може да ви отвори път към развиването на Нова професионална активност.

 

Дева

 

Още от началото на седмицата от вас ще се изисква да положите съществени старания в работата. Това може да отслаби силите ви, само че вероятностите за облага няма да ви разрешат да се отпуснете. Едва след сряда може да намалите темпото и да си отделите повече време за отмора. В петък скрити проблеми, които ви терзаят ще станат явни и ще може да предприемете своевременни ограничения за тяхното решение. В събота е подобаващ миг да извършите това, което от дълго време все си обещавате, само че все не стигате до него. В неделя очаквайте приятна изненада от страна на обичания ви човек.

 

Везни

 

Настъпва време, в което да се радвате на живота по всички способи и ловко да се възползвате от опциите, които ще ви се дават. Седмицата е удобна за промени, като те може да касаят всички сфери на живота. Сменете имиджа си, стила на другарство, а някои даже ще съумеят да сменят и работата си с по-добра. Всичко, което ще се случва ще бъде за положително. Сряда е най-подходящ ден за договаряния. През почивните дни отделете време на вашите родственици и деца. Тогава ще може да разчита значими въпроси без спор.

Скорпион

 

През тази седмица ще може да извършите да прокарате своя път към нови върхове. Помощта на другари или просто познати ще се окаже от извънредно значение. Съсредоточете се върху работата. Точно в този момент тя ще ви донесе нужното ви удовлетворение  а и не дребна облага с помощта, на която ще може да осъществите фантазиите си. В началото на седмицата не подминавайте забавна информация. Не знаете защо може да ви бъде потребна, а напълно скоро ще разберете. В четвъртък ваше предложение с лекост ще бъде добре признато от началниците ви. В края на седмицата е допустимо да получите преференциално предложение, обвързвано с работата ви. Най-добре не го изпускайте.

 

Стрелец

 

През първата половина на седмицата ще бъдете затрупани от голям брой контакти с разнообразни хора. Някои представители на знака ги чака, непланирано пътешестване. В средата на седмицата, с помощта на вашите старания, ще отпаднат съществени отговорности и отговорности в работата. Починете си добре преди да се заемете със идващите. В края на седмицата ще имате още сили да се радвате на живота и да обърнете внимание на сантименталната страна в връзките. Поне за момент забравете всичко и се пробвайте всичко в деня ви да е обич.

 

Козирог

През тази седмица интензивността ви ще е понижена. Това не е неприятно, защото всеки има потребност от интервал на закъснение на темпото, в който да проучва случилото се до тук. Моментът е подобаващ за обмисляне, само че не бързайте да предприемате дейности, изключително в случай че изискват сериозна смяна. В средата на седмицата ще имате опция да разрешите остарели проблеми в връзките. Може да помислите и за смяна в метода ви на другарство. В персонален проект е време за дарове. Никой не се сърди на изключителни изненади, изключително когато са от сърце.

 

Водолей

 

През тази седмица обърнете внимание на знаците, които ориста ви изпраща. Доверете се на интуицията ви- няма по какъв начин нещо, което е положително да провокира тревожни мисли у вас. С цялостно право може да откажете преференциално предложение, щом имате прекомерно доста въпроси, на които никой от отсрещната страна не дава отговори. В персонален проект не предявявайте прекомерни искания към колегата ви. Замислете се дали самите вие отговаряте на качествата, които желаете от него или нея. Почивните дни посветете на мира, разходка измежду природата или съзерцание на изкуство.

 

Риби

 

Седмицата ще ви изиска в най-хубавата ви форма. За да се справите ще е нужно само да се наспивате и да внимавате диетата ви да е уравновесена. Не се колебайте да се обърнете към доктор, в случай че имате терзания за здравето в. Не се колебайте и да си осигурите отмора, в случай че усещате, че силите ви са на изчерпване. Някои представители на знака може да се замислят за промяна на работата или понижаване на работните часове. Помислете съществено кое е от заниманията ви може да ви донесе доход. Използвайте почивните дни, с цел да разширите тази активност.

 

actualno.com

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР